Det danske landshold til start i to danske klassikere

27-04-2022

Når Formuepleje Grand Prix Herning og Fyen Rundt køres 21 og 22 Maj bliver det med landstræner Anders Lunds tropper.

”Holdet er endnu ikke sat men vi har fået tilkendegivet at det bliver et gensyn med den tidligere verdensmester Mads Pedersen”, udtaler Frede Madsen, der er ansvarlig for at lave aftaler med teams for de to løb.

Dermed bliver det et landshold, som sender et signal om at de ikke bare kommer for træningen, men for at køre med om sejren, hvilket glæder Frede Madsen. ”Når vi sammensætter feltet, er der meget som spiller ind. Det skal være sportsligt interessant og ikke mindst også seværdigt. Vi vil gerne være en løbsweekend, som præsenterer så stærkt et felt som muligt og at de hold der stiller til start, kommer for at være med til at skabe løbene. Vi har været i dialog med Anders Lund og vi er meget glade for unionens støtte, som giver os mulighed for at får ryttere fra øverste hylle til start. Og vi glæder os til at se besætningen på landsholdet og om Anders har fundet plads til andre store profiler”, afslutter Frede med et smil.

I Herning er man godt tilfreds med det første hold, som præsenteres til klassikerweekenden.
Vi vil rigtig gerne udvikle vores løb og med landsholdet på plads, tager vi sammen med Fyen Rundt et nyt skridt for Formuepleje Grand Prix Herning, siger Steffan Bill fra løbsorganisationen og tilføjer, det bliver spændende at se den endelige udtagelse fra landstræneren og hvilke ryttere de øvrige 28 hold stiller med.

FYEN RUNDT er helt på linje med Herning og rigtig glade for at kunne præsentere den rød hvide trikot. Vi er glade for at løbet får et meget højt niveau, for udover landsholdet er der flere store hold på trapperne, så det bliver ikke bare en ”walkover” for landsholdet.

Det betyder rigtig meget for klubben bag løbet, Cykling Odense, at vi kan vise vores samarbejdspartnere, Middelfart Sparekasse, Middelfart Kommune og Destination Fyn at vi kan præsentere et rigtig stærkt elitefelt.

Ligeledes håber vi også at det kan trække endnu flere motionister til, for det er også en stor del af denne cykeldag i skønne Middelfart.